11 Kasım 2015 Çarşamba

En Hamarat Pril

Temizlikte üstün performans gücüne sahip Pril, Türkiye’nin hamarat hanımlarını arıyor. Türkiye’yi il il gezen ünlü marka; Ankara, Antalya, Bursa, İstanbul, İzmir, Kayseri ve Trabzon’un aralarında olduğu, ülkemizin değişik bölgelerinden belirlenen 7 farklı şehre konuk oluyor. Pril, ziyaret ettiği şehirlerde birbirinden güzel sürprizler ve keyifli etkinlikler yapıyor. Aynı zamanda marka yüzü Açelya Akkoyun ile birlikte bu şehirlerde hanımlarla buluşan Pril, gerçekleştirdiği keyifli yarışmalar ile o şehrin en hamarat hanımlarını belirliyor. Pril daha sonra hamarat hanımları İstanbul’da buluşturacak ve içlerinden birine beyaz eşya seti hediye edecek. Hanımlar, bu heyecanlı serüveni, (@PrilTurkiye) resmi Instagram hesabından da takip edebiliyor.

Yılların uzman gücü Pril’den çok özel yarışma! Paylaş, kazan, sürpriz hediyeleri kaçırma…

Bulaşıkta temizliğin köklü ve yenilikçi ismi Pril, @PrilTurkiye resmi Instagram hesabın üzerinden de ödüllü bir yarışma gerçekleştiriyor. @PrilTurkiye Instagram hesabını takip edip, fotoğrafını #enhamaratbenim Hashtag’i ile @PrilTurkiye’yi mentionlayarak paylaşanlar, Pril’den sürpriz hediyeler kazanma şansı yakalıyor.


Ankara Blogger'ları Crowne Plaza'da  öğle yemeğinde buluşturan Pril, Açelya Akkoyun ve firma yetkilileri ürün tanıtımlarını yaparak bloggerlerin sorularını cevaplandırdı.


Keyifli geçen bir yemeğin ardından tüm bloggerler Ankamall yarışma alanına davet edildi. 


 Bir süredir bulaşık makinamdan çıkan tabak ve bardaklarda lekeler ve minik parçacıklar kalıyordu ve makinamın hortumlarının dolmuş olduğunu düşünüyordum. Bir çok makina temizleme ürünü kullandığım halde çözüm bulamamıştım. 
Etkinlikte Pril GOLD Özel Seri ile tanıştım, hediye edilen deneme ürününü kullandıktan  sonra Pril GOLD ile yıkadığım bulaşıklarım artık inanılmaz şekilde lekesiz ve parlak. Makinamın filtresi ve hortumlarını dahi temizledi. 
"Hamarat hanımlar PRİL ile ışıldar" sloganına yakışır şekilde gerçekten ışıldadık. 


Bundan böyle Pril GOLD Özel Seri favorim
Bana bu özel ürünü kazandıran, bulaşıklarımın ışıldamasını sağlayan Pril ve daveti gerçekleştiren MedPartners'dan Müge Hanım'a teşekkür ederim.

0 yorum:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...